Hotellagent.no

Sammenligner hotellpriser

Melia White House Hotel London

London_Street

Velger du å ta inn på Melia White House Hotel trenger du ikke å gå langt for å oppleve severdighetene i byen.

Fra hotellet kan du nå både Madame Tussaud og handlegaten Oxford Street på ti minutter om du tar beina fatt.

Ankommer du hotellet i taxi stopper denne rett utenfor døra og en av hotellets pikkoloer står klar til å hjelpe deg med bagasjen.

Sentralt men rolig

Melia White House Hotel  er et firestjernes hotell som ligger i Albany Street. Fra området ser du også deler av Regent Park. Selv om hotellet ligger nært det meste er nabolaget overraskende stille.

London Zoo, Madame Tussaud’s, Sherlock Holmes museum og  British Museum er attraksjoner som ligger nært hotellet. Med gåavtand til byens mer travle gater har du også et godt utgangspunkt for å nå flere av Londons attraksjoner. I disse gatene stopper ofte sightseeing bussene som tar deg med rundt i byen slik at du får med deg en god porsjon severdigheter.

Sjarm og eleganse

Hotellet er en del av den spanske kjeden Melia som har mer enn 350 hoteller i 35 land. Når du kommer inn på Melia White House Hotel får du et godt inntrykk med en gang, resepsjonsområdet er innbydende og de ansatte er behjelpelige med å åpne dører og bære kofferter. Hotellet har flere forskjellige romtyper, men velger du et standard dobbeltrom får du et rom med en flott og klassisk stil. På gulvet er det vegg-til-vegg tepper utenom på badet som er flislagt. Skal man finne noe negativt så må det være at rommene er forholdsvis små, men de inneholder skrivebord, mini bar og tilgang til vannkoker med kaffe og te. Hotellet tilbyr også gratis WIFI for de som trenger dette.

Mat og drikke

På hotellet finner du to restauranter og en bar. Baren serverer også småretter hvor du blant annet får kjøpt en porsjon tapas som du kan nyte sammen med drikken. Velger du å spise frokost på hotellet får du et godt og variert utvalg. Er du nøye med hva du spiser er det også oversikt over kaloriinnhold på det som blir servert.

Gode tilbakemeldinger fra reisende

På Tripadvisor får hotellet fire av fem mulige stjerner basert på over 1400 anmeldelser fra besøkende og mange framhever mat og service som spesielt godt ved hotellet.

Gjennomsnittsprisen for et dobbeltrom er i skrivende stund på 1866,-. Men i enkelte perioder er det mulig å få bedre priser.

Sjekk pris og tilgjengelighet for Melia White House Hotel