Hotellagent.no

Sammenligner hotellpriser

Populære hotell i Oslo

Stortinget

Disse fem populære hotellene har alle fått en gjennomsnittskarakter på 4 eller mer av 5 mulige på nettstedet Tripadvisor og er dermed blant de beste hotellene i Oslo.

Rica Hotel G20

Rica Hotel G20 ligger sentralt til i Grensen 20, like i nærheten er Karl Johans gate og Stortinget. Hotellet har 96 lyse og moderne rom hvor du blant annet kan finne iPod docking på rommet. Gjester framhever beliggenhet frokost, service og gode senger som spesielt bra med hotellet.

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger sentralt i Oslo, med gåavstand til Oslo City, Karl Johans gate og Oslo domkirke. Hotellet har 160 rom med utsikt mot byen. Gjester framhever god frokost og stilfulle rom. Flere setter pris på hotellets kveldsbuffet med varm mat.

Rica Hotel Bygdøy Allé

Dette hotellet i historisk stil ligger i nærheten av Vigelandsmuseet og Frognerparken. For deg som foretrekker sjarm framfor det moderne og ikke har behov for å bo midt på Karl Johan kan dette være et godt alternativ.

Clarion Collection Hotel Bastion

Hotel Bastion har en særegen personlighet, unik design og atmosfære. Hotellet er sentralt beliggende med få minutters gange fra Oslo sentralbanestasjon, Karl Johans gate og Aker Brygge. Hotellets 99 rom som stod nyoppusset sommeren 2009 er gjennomført i en engelsk boutique-stil.

Saga Hotel

Dette hotellet ligger i nærheten av Frognerparken og slottet. Hotellet ble totalrenovert i 2011 og har 47 rom. Gjestene framhever en hjemmehyggelig atmosfære og får av mange pluss for gratis parkering. Dette hotellet får også pluss for at det er rimelig i forhold til mange av alternativene.